Aanbestedingen voor bouwheren & ontwikkelaars

Wij zorgen voor een solide aanbestedingsdossier voor bouwheren. Door technisch optimaliseren en structureren van de aanbesteding zorgen we voor betere condities en contracten. Beter resultaat en minder discussies en verrekeningen.

Calculaties voor aannemers

Wij bieden ondersteuning in aanbestedingen voor bouwheren zowel als het volledig aankopen van diverse loten voor bouwprojecten van algemene aannemers. Na gedegen aankoopvoorbereiding brengen we de aanbiedingen helder en duidelijk in kaart.

Bouwteam begeleiding

Als onafhankelijke partner zijn we de schakel in het samenbrengen van de juiste partners in uw bouwteam traject. In DBFM dossiers zorgen we voor technisch onderbouwde oplossingen.

Haalbaarheidsstudie

Op basis van lopende dossiers maken wij voor ontwikkelaars en bouwheren gedegen feasibility studies en uitgebreide elementenramingen in het voortraject van elk bouwproject.

Meetstaten

Met de plannen van de architect gaan we aan de slag om complete en duidelijke meetstaten op te maken. De ideale voorbereiding voor het aanbestedingsdossier.

Projectmanagement

Door onze focus op de voorbereiding van de aanbestedingen zorgen wij voor een uitvoering met zo weinig mogelijk verrekeningen, discussies en problemen op de werf.